Autor: KRIK - Mreža za istraživanje kriminala i korupcije

Novi Sad
08.05.2018.
11:12 > 18:02
Mreža za istraživanje kriminala i korupcije danas je objavila imovinu još šestoro srpskih političara, među kojima su i dve Novosađanke - Maja Gojković i Gordana Čomić.
  • Jela

    23.03.2019 09:59
    Није него
    Јесмо ли перад? Не могу да схватим да Срби не памте шта је све било у време демократа!Ја памтим и не заборављам ни 1991ни 2000-ту. Ни остале године. Сведок сам тога! Пишите шта хоћете али истина је само једна!
  • Раде

    22.03.2019 14:57
    ???
    А када ће да објавите њихову имовину у Аустрију,Немачку,Француску а посебно Чикаго па и Њујорк.Ово по Србији је изгледа сића у односу по иностранству шта су купили од пљачки несрећне Србије.
  • MilanB

    11.05.2018 12:49
    dosao djavo
    porodica Maja i ???
  • МАРИЈАНА

    11.05.2018 07:52
    СВИ ПОШТЕНИ!!!!!
    Разумем да неко ко има велику породицу и више деце, па се труди да их за живота свога обезбеди, да им остави кров над главом, али, никад нећу разумети људе који немају ни куче ни маче, никог сем себе самих, па се толико халаве. Није ово ништа лично против никог, нису сви имали ту срећу и животне околности да се остваре као родитељи, али чему онда толико халављење, пет станова, ако су ови наводи истинити, мало ли је ! Поздрав за све добре људе, нормалне, моралне, неискварене и не у толикој мери халаве. СРБИЈО, НЕКА НАМ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ, АКО СЕ И ОН ВИШЕ НИЈЕ УМОРИО ОД НАС! ИМОВИНА ЈЕ СВЕТИЊА, ПА САД, МИСЛИТЕ О ТОМЕ!
  • Za Sever Srbije

    10.05.2018 10:16
    Ako ti ...
    Ako ti ne smeta u redu je, imas sigurno razlog da prihvatis cinjenicu da bilo ko u ovoj zemlji sa 1.200.000 ,00 dinara godisnjih primanja ima skoro 1000m kvadratnih stambene povrsine u centru Novog Sada.
  • Igor

    10.05.2018 08:39
    A ostali...
    Treba objaviti imivinske karte aktuelnih političara, ali ne treba zaboraviti i do nedavno aktuelne političare i one bliske njima koji su obavljali direktorske, sekretarske i ostale funkcije...sa naglaskom na Novi Sad...šta je sa ispitivanje imovinske karte porodice Pajtić, Nebojše Malenkovića, Dragoslava Petrovića, Nenada Čanka, direktora Instituta Miloša Lučića, Olivera DUlića i sl.
  • dijasporac

    10.05.2018 03:02
    Evo ja kao pljuvac Comicke se secam da je gospodja 2009 na sluzbena putovanja i koriscenje sopstvenog automobila naplatila od Skupstine Srbije preko 22 hiljade eura, napominjem samo u jednoj kalendarskoj godini (proverljivo na internetu). A malo li je tih par stotina m2 stambenog prostora u NS, mislim hajde dokazite odakle novci za njihovo sticanje.
  • Nenad 1952

    09.05.2018 23:39
    Samo bezanija odavde deco
    Ovom narodu treba dati uput za psihijatriju pa onda glasacki listic kada izlazi na izbore.
  • Sever Srbije

    09.05.2018 22:59
    Par separatista uvek nadju temu i razlog da opljunu po drzavi i da umisljaju ovde o nekakvoj drzavi smdivojvodini. Misevi mars u rupu!
  • Mina

    09.05.2018 21:56
    Za pljuvače gospođe Čomić
    Kako bi bilo da na sajtu pročitate imovinsku kartu pa da onda pljujete?
  • brane

    09.05.2018 10:33
    @G
    Uporni G nam dokazuje koliko voli Vojvodinu.
  • Iliuy

    09.05.2018 10:11
    @G

    Da li ste ljuti ?
  • Taj cudesni G

    08.05.2018 23:20
    Neumorni G
    Pazi javio se G da oplete po Vojvodini.
    Covece idi popi bensedin.
  • Salamander

    08.05.2018 20:40
    TORBA SREĆE

    Torba naše zemaljske sreće uvek je proderana. Što više u tu torbu trpaš, to se više iz nje prosipa.
    Najneiskusniji u božanskoj mudrosti nose najveće torbe, a mudraci hode bez torbe.
    Ako se raduješ, što kod tebe nije ovaj slučaj, te što tvoja torba ne izgleda proderana, a ti oslušni komandu smrti, jedan, dva, tri - i ti ćeš se osetiti na ivici groba, u kome će te pritiskivati, ne samo zemlja i tvoja prepuna torba sreće, koja udvostručava tamu i težinu groba.
  • dijasporac

    08.05.2018 20:27
    I za kraj, jel' se secate koliko je Gospodar Vucic penio da ce da sve "zute lopuze" (njegov citat, a bogami i moj) da otera na dugogodisnju robiju. I ko je zaglavio na toj robiji, cak i od onih protiv kojih je kao pokrenut neki postupak? Niko burazeru, niko. Ali zato njegova bliza rodbina (za siru ne znamo) i rodbina njegovih jataka u vlastodrzju radi isto sto su radili i zuti i oni pre zutih, uzima sve poslove na drzavnim tenderima, uzima % za svaki posao koji je drzav pokrenula itd.

    Jer, politicki princip "ne diram te, a neces ni ti mene za 4 ili vise godina" je u Srbiji jedini cvrst princip k'o da je ustavom propisan. Vile po Tatarskom brdu (Dedinju), stanove po Maksima Gorkog i Radnickoj (Vracaru i Dorcolu), mecedese i audije ispred kafica na Keju ili Bulevaru ( Vracaru opet?), jahte po Dunavu i Mediteranu, privatizovane silose ili hektare oranica i vocnjaka niko nece ispitivati jer sutra nece neki drugi ispitivati ni nase kolege...
  • Vojvosadjan

    08.05.2018 19:05
    @deran
    Vidi ovako dečko ili derane ako ti je draže.. Imam sasvim dovoljno godina što života uopšte, što godina življenja u ovom gradu. Ne treba meni nikakva propaganda pogotovo ne autošovinistička (šta god ti to značilo, nafekalisao si se do grla) da bih znao podosta, "malo pre" izvesnog Mite (pre nego što je došao iz Čačka) su moji ovde pa znam puno o gradskim prilikama, znadeš derane. Napisao sam ja još dosta toga ali s razlogom nisu objavili, a tek šta bih mogao da napišem. Znaš mala je ovo sredina.. Apropo mog obrazovanja, stavljam ruku u abrihter da te godine kad sam diplomirao na beogradskom univerzitetu da su tebi drugi brisali d.pe.
  • Realan

    08.05.2018 18:27
    Dajte ljudi ova tema je suvišna za komentarisanje, samo pogledajte deca političara kupuju svake 2-3 godine nova najluksuznija kola po 100K, studiraju svi u inostranstvu, putuju po svetu. ...Niko još nije kažnjen zbog prikrivanja imovinske karte.
  • limanac

    08.05.2018 18:18
    @dijasporac
    Kako je ono Čanak jednom rekao pomenutoj gospođi: "Sledeći put da obriješ brkove" : )
  • dijasporac

    08.05.2018 18:07
    Ne znam koliko komentatora 021 ima koji poseduju secanja na 80-te godine proslog veka i na natpise po tadasnjem Dnevniku i Politici, tada je jedan od omiljenih clanaka bio izvestaj ko je i koliki porez prijavio za prethodnu godinu. Redovno su na listi 10 sa najvecim prihodima u NS i Beogradu bili 6-7 advokata i ostatak univerzitetski profesori, nigde privathih preduzetnika (a bilo ih je i tad) ili nekih drugih zanimanja. A 90-tih i kasnije je to zanimanje tek eksplodiralo, sto na regularnom sto na nivou davanja ispod zita. Mislim da nema teorije da porodica Gojkovicke samo ovoliko poseduje, verovatno je veci deo u pokretnoj imovini negde deponovan, negde gde ga novinari ne mogu ni omirisati.

    Meni je vrhunac celog tog igrokaza za malu decu igra oko bivseg premijera koji je to postao zahvaljujuci snajperskom metku, igra oko njegovog nekadasnjeg vinograda. Dojucerasnji bezemljas koga pas zasta nije imao da ujede je odjednom postao vlasnik 40Ha najsavremenijeg vinograda na tudjoj, otetoj sremskoj zemlji. Odakle zemljace sa juga nase drzave? Jel od onoga kome si naknadno prodao svoj vinograd za 12 miliona eura a da si mu ti prethodno omogucio da pokupuje industriju secera, drzavne zgrade po Beogradu, da dobije drzavne podsticaje za poljoprivredu i preferencijale za izvoz. A danas je taj politicar blago teleceg pogleda ugledni vracarac, sa kancelarijom u Skupstini Srbije.

    Sve price posle njegove price iz snova izgledaju bledo.
  • Orwell Vegan

    08.05.2018 18:06
    Istina
    @NMT
    Sve se isto radilo i u vreme DS i LSV (drpaj srbiju i lovacka stranka vojvodine). Samo su to i radili, dogovarali procente. Zato su izgubili glasace, jer su se smucili gradjanima, i zato ih ovi sad ne diraju, jer je to sve iz istog legla.
  • Nervirach

    08.05.2018 18:05
    Kada je pravnik bio ugledan? To sto poseduje ne cini ga casnim.
  • Hm

    08.05.2018 17:23
    Sama svoja gradonačelnica. Korupcija.
  • dijasporac

    08.05.2018 17:16
    Vidim svi komentarisu Gojkovicku, verovatno zato sto je ona aktuelna kao politicarka, a niko ne komentarise Comicku koja je do pre par godina vedrila i oblacila po nasem Ujvideku. Mislim ja sam kivan na nju i njenu stranku jer se moja porodica 2011 iselila zbog njenog i njene stranke nepotizma i mahinacija. Naprednjake, srecom izgleda, nismo ni docekali a radikala iz vremena Gojkovicke nismo ni zakacili jer smo u to vreme ziveli u Beogradu.

    Dakle, ako se pogleda imovinska karta, Comicka je proporcionalno Gojkovicki isto tako debelo omastila brk s obzirom da je Gojkovicka imala mnogo bolji zivotni start, iz porodice sa poznatom advokatskom kancelarijom i nasledjenim velikom imanjem u okolini Cacka, te radom u advokaturi u odnosu na rad u prosveti. No, predmet ispitivanja novinara Krika bi trebao biti sta su one zaradile u odnosu na svoja primanja u periodu dok su imale politicke funkcije, zar to nije u sustini razlog pravljenja imovinskih karti politicara? I ko stvarno misli da je to sve sto imaju politicari? Mnogima se deca skoluju negde napolju a to kosta, zatim ko zna koliko je racuna otvoreno negde napolju, koliko sefova po beogradskim i novosadskim bankama krije sume o kojima mi obicni smrtnici mozemo samo da sanjamo (setite se samo Knezevicevog sefa u vreme dok je bio gradonacelnik Zrenjanina)...
  • G

    08.05.2018 17:05
    samo u Smrdojvodini
    Naša Maja.
  • Pićuka

    08.05.2018 16:30
    Kada si paušalac, keš na ruke i niko ne zna koliki su ti prihodi. Advokatura je posao gde neki vrte velike pare a mogu da budu paušalci. Da li je to pošteno procenite sami.
  • NMT

    08.05.2018 16:03
    Za Maju Gojković i advokatsku porodicu se zna i znalo odavno. Od najbogatijih zemalja na svetu do bestragija advokati su vazda i svuda bili bogati. Lično sam mislio da je porodica Gojković mnogo bogatija nego što je tu navedeno a to nije isključeno. Sa druge strane me interesuje Ko su i čime se bave članovi porodice Čomić
  • nije puno

    08.05.2018 16:00
    Ali realno i nije, kad pogledate da proletarijat po limanima i novim naseljima ima u svom vlasnistvu po 100-200-300 kvadrata, a plate im po 25000, a vece im ni roditelji nisu imali, jedva za hranu i racune imaju, al vlasnici stancina. Znamo kako su i oni dosli do svojih, dobitnici tranzicije i socijalne politike jednog idiota, ali kako god okrenes svakako mi je to mnogo vise protivprirodna pojava nego sto zena sa konretnim zanimanjem i iz ugledne porodice obrazovanih privatnika ima to sto ima.
  • @nije

    08.05.2018 15:57
    Tata jeste bio advokat
    ali mama nije
    da si procitao izvestaj na linku video bi sta jeste od Mite ostalo a stasu kvadrati bez dozvole
  • Vojvosadjan

    08.05.2018 15:55
    @pihh
    Možda nisi bogat ali imaš svakako velike izdatke na porez za stambene kvadrate koje poseduješ. Zanima me samo kako ih plaćaš ako ne smatraš sebe bogatim. Vrlo dobro znam koliko godišnje izdvojim na porez za kvadraturu malo veću od tvoje, tako da tvoja priča ne pije vodu. Sem ako nisi mislio na duhovno bogatstvo.. Tu si svakako siroma braneći dotičnog što predsedava parlamentom i nazivajući bezočnu krađu senzacionalizmom.
  • jovana

    08.05.2018 15:23
    ...
    Svi politicari su iz imucnih porodica, vrednim radom su stekli i takvu imovinu!
  • Keva

    08.05.2018 15:20
    Koji moj da budu na njeno ime pa da joj se oduzme zbog afere autobuska stanica ovako joj građani Srbije plaćaju gajbu dok radi u Beogradu i bas me zanima da li vlasnik placa državi porez.
  • Pihh

    08.05.2018 15:13
    Duhovit si u pokusaju
    @ radoznali

    Za tvoju informaciju, nemam tetku u inostranstvu a nisam sabirao ni pominjao kvadrate od zeninih.Sabrah samo svoje kvadrate (144) sa kvadratima sa kojim apsolutno nemam nista ( roditelji, sestra i zet) sve po modelu KIRKA i to ne u nameri da branim Maju ili Gordanu vec da pokazem koliko je besmisleno to sto rade sabirajuci babe i zabe. A jos kad bi sabrao zeninstvo...presisali bi Gojkovice :)
  • Dunavac

    08.05.2018 15:11
    Za Paora
    Molim te, ne lupetaj.Kakav bre uspešan advokat....Ti stvarno nemaš pojma o tome a iznosiš svoj sud...
  • Dolma

    08.05.2018 15:04
    Eh
    Nisam bogat, ali imam dve kuće i stan u Novom Sadu.
    Jednu kuću i jedan stan sam nasledio, a imam i nešto zemlje (dva placa).
    Moje nekretnine su oko 700 kvadrata, a ja sam niko i ništa u ovom gradu.

    Članak je zaista senzacionalizam.
  • Deran

    08.05.2018 15:01
    @Vojvosadjan
    Maja se bavi advokaturom, a sve što si napisao je gnusna laž, tj. autošovinistička propaganda.
    Probaj d azavršiš vrtić, pa osnovnu školu, a ako uspeš da upišeš srednju školu, gledaj da je najpre završiš pre nego što nešto prozboriš.
    Ovako ispadaš ekstremno neinformisan i glup, tj. čovek bez znanja i pameti.
  • Ako je pošteno, ok

    08.05.2018 15:01
    Verujem da većina ovdašnjih komentatora, kada sabere imovinu od dede, babe, i po majci i po ocu, sa svojom nekretninom, koju je kupio na kredit, ima bar dvestotinjak kvadrata. Ovde kao da niko nije čuo za porodičnu imovinu, nasledstvo iste, razumno upravljanje imovinom, koja tako može da traje i više od sto godina. Prethodni komentatori bi se verovatno, od silnog poštenja, odrekli nasleđene imovine, dali je u humanitarne svrhe i slično, te živeli kao podstanari. Ili su svi tikve bez korena, sleteli u Vojvodinu iz vazduha, pa se čude što ima bogatih ljudi, i zavide naravno.
  • m

    08.05.2018 14:56
    Siniša Mali će biti predložen za ministra finansija
    ima li ovaj apartmane ili nema i sta bi sa vulinovom tetkom?
    iliti cemu sluzi taj zakon i ostali?
  • u interesu građana

    08.05.2018 14:56
    Zato niko iz vlasti ne želi da se donese Zakon o preklu imovine. Zaraio si 1000.000 eur a kupio si nekretnine u vrednosti 700.000 eur. Ne možeš da dokažešm kako, oduzimti se višak imovine.
    Zato je Maja promenila 10 partija i zato niko od njih po cenu života ne napušta politiku.
    A narod im gladuje.
  • Miki

    08.05.2018 14:47
    Laž i kao i mnogo puta do sad.
  • mara

    08.05.2018 14:19
    pare
    Maja dolazi iz poznate advokatske porodice.Njeni roditelji ugledni su pravnici kao i njen brat
  • kokica

    08.05.2018 14:14
    naša majica
    nemojte mi dirat maju, ona je oduvijek bila vrijedna, još kod nas u radikalma je marljivo skupljala stambene kvadrate i bila među najuspješnjima... poslije je kod nas u naprednjacma još bila vrijednija i uspješnija u stambanim kubovima i kvadratma...uostalom to će sve ostat njenoj djeci, nije da će prodat strancma
  • Milr

    08.05.2018 14:14
    Pa Maja je mala maca,mada je iz dosta bogate porodice....ali sta je sa kondukterom iz Vrbasa gosn Becicem pa taj je za 3 godine postao vlasnik svega i svacega,samo u Aleksandrovoj zgradi na bulevaru ima par stanova i vozi par auta...o Vrbasu da ne pricam...kad iz autobusa uletis u bmw,pa pravo na predsedavajuce mesto u skupsini...e to je Srpski san
  • Mile gluvać

    08.05.2018 14:12
    E sada lepo sve to prepiši Deviću za autobusku stanicu.
  • Lala

    08.05.2018 14:10
    Naša maja
    Kad joj već plaćamo stan u beogradu zašto je onda svaki dan voze za beograd i natrag i pritom još zatvore jednu traku na naplatnoj rampi da gospođa može da proleti, a o rotaciji na kolima da i negovorimo kao da ide bog zna ko, a ne "gospođa stanica autobuska". Sramota i bruka za grad a i državu ko je predstavlja
  • radoznali

    08.05.2018 14:00
    nije senzacionalizam
    @Pihh

    Da nisi i ti siromašan ali zato imaš bogatu tetku u inostranstvu?
  • nije

    08.05.2018 13:40
    bas tako
    Maja dolazi iz poznate advokatske porodice.Njeni roditelji ugledni su pravnici kao i njen brat. Kroz par generacija moglo se skupiti 900 kvadrata.
  • Pihh

    08.05.2018 13:35
    Glupost na kub odnosno pokusaj jeftine senzacije.U vlasnistvu moje porodice je oko 400 m2 stambenog prostora a pritom nismo bogatasi...prema tome ove cifre ne znace nista. Tek puki senzacionalizam.
  • Nervirach

    08.05.2018 13:26
    Ovo smo sve MI platili. A ako je tako radna i sposobna nek otplacuje stanicu.
  • Vojvosadjan

    08.05.2018 13:22
    @Paor
    Mita Gojković zvani Mita Šteta je bio ugledna i uticajna figura u Novom Sadu isto kao što je Poglavnik najbolji student beogradskog Pravnog fakulteta. Ćerka Maja je diplomirala pravo ali koliko ja znam nije se bavila advokaturom, draži i lakši hleb joj bio u otadžbinskoj upravi. Brat Srđan nije najpoznatiji advokat ali svakako jeste jedan od uspešnijih. Reći za nekog advokata da je najbolji je smešno.. Možda u pravnoj oblasti kojom se bavi.
  • robinhude84

    08.05.2018 13:15
    re
    Od ovih cifara mi se vrti u glavi!
  • Antiseparatista

    08.05.2018 12:49
    Nemoj da ste takvi
    Mucis se ceo zivot da steknes nesto. I onda se nadje neki pametni novinar da ti nabraja sta si stekao i da iznosi kojekakve insinuacije. Stvarno strasno. Sta rade ovom najboljim clanovima naseg divnog drustva, trunke stida nemaju.

    ps.
    Ovo gore sam bio ironican. :)
    Da je mutna jeste, ko i svi ostali politicari. Razlog zasto bas nju razvlace po novinama nalazimo u cinjenici da je predlozila skupstini da se oformi komisija koja ce da utvrdi koliko je Srbija zatrovana 99te. Nadam se samo da ce kontra pritisak rusije da bude veci.
  • Nik

    08.05.2018 12:41
    Stanica
    Sad moze da plati dug za autobusku stanicu, bar deo !
  • Perica

    08.05.2018 12:38
    Revolucija
    Ovo samo revolucija rešava.
    Ovako je bilo verovatno i pred II sv rat .
    Posle rata sve oduzeto a sad se vraća.
    Da li bi tako bilo i posle neke nove revolucije ???
  • Vojvosadjan

    08.05.2018 12:28
    Ne znam tačno šta poseduje ali znam da ću Fiata 500 od drage joj bratanice gurnuti u Dunav bude li mi ga još parkirala na putu za garažu.
  • Jelka

    08.05.2018 12:23
    Nema štednje
    Pa i na Viskoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu imaju platu 80000 dinara, a ne dolaze na posao. A još tu su i službena putovanja, ručkovi, službeni automobil...
  • kvadrati

    08.05.2018 12:18
    nauštrb
    izvršitelji im ostavljaju samo krevet i sto: https://www.youtube.com/watch?v=D0BrVzwx1Vs
  • Paor

    08.05.2018 12:17
    Uf pa
    Rođeni brat Maje Gojković je najpoznatiji i najuspešniji novosadski advokat, mnogo poznatiji i priznatiji od oba člana porodice Beljanski.
    Otac im je takođe predstavljao značajnu figuru u Novom Sadu.
    Maja je takođe radila kao advokat čak i u Hagu, gde po tamošnjoj advokatskoj tarifi za samo tri meseca zarađuju neto zaradu u vrednosti garsonjere u Novom Sadu.
    Usput ona je taj posao obavljala godinama kao šef Šešeljevog tima advokata.
    Još jedan stan je mogla da zaradi od pola svoje palte u mandatu gradonačelnika Novog Sada.
    Čak i sad amože da izdvaja bez ikakvih problema 1.000 evra sa strane od sadašnje plate i da kupi na kraju mandata (počeo joj je aprila 2014. godine) još jednu poveću nekretninu.
  • Petar

    08.05.2018 12:13
    Naslov
    Pa dobro, ako neko ima ne mora da znaci da je steko mimo zakona. Imovina moze i da se nasledi i stekne na legalan nacin.
  • Zoran

    08.05.2018 12:05
    Ako, toliko je dobra ucinila ovom drustvu da je malo zaradila. Trebali smo joj dati bar 10 puta vise.
  • Marko

    08.05.2018 12:01
    A gradjane Novog Sada ojadila i uvalila u dugove ciji se ukupan iznos jos ne zna jer sudjenje sa Devicem jos traje. I za to je nagradjena jer pripada mafijaskoj skupini koja nikom ne polaze racune.
  • Slanina

    08.05.2018 11:59
    Za Gnojkovic svi znamo ali ova druga se omastila kroz Tadica.
  • Kib01

    08.05.2018 11:58
    Nisam siguran
    Lazemo se.. Mnogo vise imaju.. A sa ovim platama(na papiru) i to im je previse.
  • Udarnici

    08.05.2018 11:50
    5. oktobra
    sve su to sa svojih 10 prstiju zaradili, lepo bogami.
  • Andrijana

    08.05.2018 11:50
    Maja Gojkovic
    Ne verujem u instinitost ovih informacija, ovo su nagadjanja, nema konkretnih dokaza.
  • gari

    08.05.2018 11:47
    a ko cini tu njenu porodicu
  • Kalimera kalispera

    08.05.2018 11:27
    LOPOVICE
    Odakle? Lopovi?
    Pardon, LOPOVKE!
    EVO GOCO DA ispoštujemo rodnu ravnopravnost! LOPOVKE! Odakle???

    A busanje u grudi poštene!
  • LALA

    08.05.2018 11:22
    samo u Smrdiji
    Nasa Maja .
  • ime

    08.05.2018 11:21
    Kako su povezani pa to je neverovatno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna